Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Κώτσιρας με Αστέρα

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Κώτσιρας με Αστέρα

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Κώτσιρας με Αστέρα

bet365

Στις σίγουρες απουσίες των Σπόραρ και Τσέριν, προστέθηκε κι εκείνη του Κώτσιρα για το ματς του Παναθηναϊκού την Κυριακή (09/10) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην σημερινή προπόνηση κι έτσι τέθηκε εκτός από τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τους Αρκάδες την Κυριακή (09/10-19:30) για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τσέριν ενώ θεραπεία έκανε ο Σπόραρ. Απών ήταν και σήμερα ο κλινήρης Τρουιγιέ. Στο θετικό νέο της ημέρας για τον Γιοβάνοβιτς, ο Βέρμπιτς ακολούθησε ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα.

Το «μενού» της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και παιχνίδι στο μισό γήπεδο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα