Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/10) στο Gazzetta

bet365

Η πολύ κακή βραδιά του Ολυμπιακού και η βαριά ήττα από την Καραμπάγκ, η αστοχία που λύγισε τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ρεάλ και το πλάνο της ΑΕΚ για το γήπεδο και τα κακώς κείμενα της πρεμιέρας. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (07/10) στο Gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η τρανταχτή ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ και η ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ στις λεπτομέρειες

H SportDay έχει ως κεντρικό θέμα την βαριά εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού με 3-0 από την Καραμπάγκ χαρακτηρίζοντάς την εφτιάλτη.

Η LiveSport στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται επίσης στην ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ χαρακτηρίζοντάς «ατελείωτη ξεφτίλα», αλλά στην ήττα του άστοχου Παναθηναϊκού από την Ρεάλ.

Το Φως των Σπορ μιλάει τη νέα βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό και το «Περάστε κόσμε».

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής κυκλοφόρησε και κάνει λόγο για κατάρα μετά τη νέα ήττα του Ολυμπιακού με 3-0 από την Καραμπάγκ.

Αθλητικές εφημερίδες: Πλάνο της ΑΕΚ για να επουλωθούν οι «πληγές» της πρεμιέρας της «OPAP Arena» και προσπάθει αφύπνισης σε ΠΑΟΚ και Άρη

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στο πλάνο της ΑΕΚ για να επιλυθούν όλα τα ζητήματα που έχουν καταγραφεί σχετικά με το γήπεδο.

Η Metrosport έχει ασχολείται με την προσπάθεια που γίνεται σε ΠΑΟΚ και Άρη για να αντιστραφεί το κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα