ΠΑΟΚ: Το τούνελ της επιστροφής Μιχαηλίδη (vid)

ΠΑΟΚ: Το τούνελ της επιστροφής Μιχαηλίδη (vid)

ΠΑΟΚ: Το τούνελ της επιστροφής Μιχαηλίδη (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκαν με... φάπες στο γήπεδο.

Από τον περασμένο Μάρτιο ο Γιάννης Μιχαηλίδης δίνει το δικό του μοναχικό αγώνα με στόχο να επιστρέψει υγιείς και δυνατός στα γήπεδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού).

Επτά μήνες μετά, ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα, μ' άλλα λόγια βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και την Πέμπτη (6/10) ακολούθησε μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

Οι συμπαίκτες του δεν τον άφησαν έτσι, αφού τον υποδέχθηκαν με το καθιερωμένο… τούνελ, πριν από την έναρξη της προπόνησης.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα