Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι του πλήρης

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι του πλήρης

Newsroom
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι του πλήρης

bet365

Εκτός από τους αντιπάλους του, ο Παναθηναϊκός σε όλα τα εφετινά του παιχνίδια έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες βασικών παικτών του.

Στο ποδόσφαιρο, οι απουσίες είναι μέσα στο... παιχνίδι και αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των ομάδων. Θα περίμενε κανείς όμως, με δεδομένο οτι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 8 επίσημα ματς φέτος, τουλάχιστον σε ένα από αυτά, να έχει παίξει πλήρης. Κι όμως, σε όλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες θα υπολόγιζε για βασικούς, να μένουν εκτός.

Είτε λόγω προβλημάτων υγείας, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω διαιτητικών αποφάσεων όπως έγινε στην ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας, οι «πράσινοι» δεν έχουν παίξει κανένα παιχνίδι με την βασική τους εντεκάδα.

Και προσοχή δεν μιλάμε για απουσίες όπως του Βέρμπιτς, ο οποίος ακόμα δεν είναι βασικός ή του Μπερνάρ που έπαιξε στην Τούμπα, το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, αλλά για ποδοσφαιριστές όπως ο Παλάσιος, ο Σένκενφελντ, ο Χουάνκαρ και ο Κώτσιρας.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο 6/6 που έχει κάνει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας το... μέταλλο και τον χαρακτήρα που έχει.

Δείτε αναλυτικά τα ματς και τις απουσίες

  • Σλάβια Πράγας (εκτός έδρας): Σένκενφελντ
  • Σλάβια Πράγας (εντός έδρας): Παλάσιος
  • Ιωνικός (εντός έδρας): Σένκενφελντ
  • ΟΦΗ (εκτός έδρας): Σένκενφελντ, Μάγκνουσον
  • Λεβαδειακός (εντός έδρας): Χουάνκαρ, Σένκενφλεντ, Μάγκνουσον
  • ΑΕΚ (εντός έδρας): Χουάνκαρ, Σένκενφελντ
  • ΠΑΣ Γιάννινα (εντός έδρας): Κώτσιρας
  • ΠΑΟΚ (εκτός έδρας): Κώτσιρας, Παλάσιος

Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, καθώς και σε αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίζει την απουσία βασικών παικτών του. Ο Σπόραρ θα χάσει και αυτό, αλλά και το επόμενο στην Λαμία, ενώ εξαιρετική αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τσέριν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα