Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κώτσιρας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσέριν

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κώτσιρας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσέριν

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κώτσιρας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσέριν

bet365

Ο Γιάννης Κώτσιρας προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόβλημα με Τσέριν.

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τέθηκε ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο Έλληνας μπακ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και αναμένεται να είναι στην αποστολή και... βλέπουμε, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Από κει και πέρα, πρόβλημα προέκυψε με τον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος έχει μια διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Αρκάδες. O Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Oι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα