ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ολιβέιρα, ατομικό ο Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ολιβέιρα, ατομικό ο Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ολιβέιρα, ατομικό ο Κουλιεράκης

bet365

Δεν άλλαξε κάτι σ’ ότι αφορά την ετοιμότητα και την παρουσία των Νέλσον Ολιβέιρα και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο εκτός έδρας παιγνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο κατά τη διάρκειας της σημερινής μέρας, κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα πάει συντηρητικά όλη την εβδομάδα προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στον τετρακέφαλο.

Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα κριθεί την τελευταία στιγμή, κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο Μπράντον Τόμας για ακόμα μια ημέρα έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν αρχικά παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πάλι σε καταστάσεις 10 Vs 10 και στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα