Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/10) στο Gazzetta

bet365

Ο Παναθηναϊκός διπλασιάζει τις αποδοχές του Αϊτόρ, το γήπεδο «Δημήτρης Μελισσανίδης» και ο Μπιελ για φορ. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (05/10) στο Gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Αϊτόρ «Golden boy» και γήπεδο «Δημήτρης Μελισσανίδης»

H SportDay έχει ως κεντρικό θέμα τον Αϊτόρ και τον διπλασιασμό αποδοχών που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός για να τον πείσει να υπογράψει.

Η LiveSport στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται στη μεγάλη αλήθεια του Ντέμη Νικολαΐδη που ανέφερε πως πρέπει η επόμενη διοίκηση να ονομάσει την «OPAP Arena», Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το Φως των Σπορ μιλάει για τα δυνατά, αλλά και τα τρωτά σημεία της Καραμπάχ.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής κυκλοφόρησε και ασχολείται με την έμπνευση του Μίτσελ να ξεκινήσει ο Μπιελ ως σέντερ φορ.

Αθλητικές εφημερίδες: Η φανταστική εμπειρία του Λιβάι και ο Ετέμπο «θηρίο στο κλουβί»

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στις αποκλειστικές δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία που αναφέρεται στην τρομερή εμπειρία της πρεμιέρας στην «OPAP Arena».

Η Metrosport έχει ως πρώτο θέμα την άφιξη του Ετεμπό για τον Άρη, αλλά και την προσπάθεια του Ολιβέιρα να προλάβει το ματς με τον Λεβαδειακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα