Ολυμπιακός Β': Ανεπίσημο ντεμπούτο του Οκκά με βασικούς Ανδρούτσο και Κούτρη

Ολυμπιακός Β': Ανεπίσημο ντεμπούτο του Οκκά με βασικούς Ανδρούτσο και Κούτρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός Β': Ανεπίσημο ντεμπούτο του Οκκά με βασικούς Ανδρούτσο και Κούτρη

bet365

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού Β', ο Γιάννης Οκκάς οδήγησε τη νέα του ομάδα στη φιλική επικράτηση (2-0) επί της Προοδευτικής. 

Η αναμέτρηση διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (4/10) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και οι «Ερυθρόλευκοι» σημείωσαν ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο.

Το 1-0 πραγματοποίησε στο 8' ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαπουντζή & ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 58' ο Κωστή ύστερα από ασίστ του Μαρίνου. Βασικοί στον Ολυμπιακό Β' ήταν οι Ανδρούτσος και Κούτρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας, Ανδρούτσος, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Κούτρης, Μαυρουδής, Σαπουντζής, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καράκουτης και Βοΐλης.

Έπαιξαν και οι: Νίκας, Νίκολιτς, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Λιάτσος, Τσέλιος, Μαρίνος, Κεϊτά και Αλγκασίμ Μπα.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του πρώην παίκτη και νυν τεχνικού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα