Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σέικ Ντουκουρέ

Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σέικ Ντουκουρέ

Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σέικ Ντουκουρέ

bet365

Ο Σέικ Ντουκουρέ θα μείνει εκτός δράσης γι’ ακόμη τρεις εβδομάδες καθώς θα αντιμετωπίσει με συντηρητική θεραπεία τα οστικά οιδήματα και την υπερδιάταση συνδεσμιακή που διαπιστώθηκε στο γόνατό του.

Κρίνοντας από τους φόβους που υπήρξαν στις τάξεις του Άρη μετά τον τραυματισμό του Σέικ Ντουκουρέ, η απουσία επιπλέον τριών εβδομάδων μάλλον στοιχειοθετεί το καλύτερο δυνατό σενάριο. Ο Ιβοριανός μέσος τραυματίστηκε την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και προβλέπεται να επιστρέψει μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Στις προηγούμενες ημέρες ο Ντουκουρέ μετέβη στην Ισπανία για να εξεταστεί από τον γιατρό ο οποίος τον είχε χειρουργήσει στο γόνατο και μέσα στα σενάρια που υπήρχαν ήταν κι αυτό της πολύμηνης απουσίας. Τελικώς, θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

«Ο Σεϊκ Ντουκουρέ υποβλήθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο check up (υπέρηχο και M.R.I.) από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία, η γνωμάτευση του οποίου συμπίπτει απολύτως με αυτήν του γιατρού της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκου Ξυλούρη.

Ο ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Σεϊκ Ντουκουρέ θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην επίσημη ενημέρωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα