Βόλος: Οζέγκοβιτς, μία (πολύ) «value for money» προσθήκη (vids)

Βόλος: Οζέγκοβιτς, μία (πολύ) «value for money» προσθήκη (vids)

Newsroom
Βόλος: Οζέγκοβιτς, μία (πολύ) «value for money» προσθήκη (vids)

bet365

Ο Ογκνιεν Οζέγκοβιτς έγινε με το «καλημέρα» ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη γραμμή κρούσης του Βόλου και μετά από μόλις τρεις εμφανίσει του είναι «μέσα» σε τέσσερα γκολ.

Ηταν 6 Σεπτεμβρίου όταν ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκνιεν Οζέγκοβιτς και ο Σέρβος φορ κλήθηκε να γίνει ο... αντί-Φαν Φέερτ της ομάδας, αφού εκείνο το διάστημα ο Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε στην ΑΕΚ και στο Πανθεσσαλικό «έψαχναν» τα 18 γκολ που σημείωσε πέρσι και φέτος με τη φανέλα τους. Ο 28χρονος επιθετικός από την πλευρά του δείχνει άλλου στυλ παίκτης, όμως αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε θέτει ήδη υποψηφιότητα για την πιο «value for money» προσθήκη του «πάρε-δώσε» της σεζόν 2022/23. Ή έστω από εκείνες που βρίσκονται (πολύ) ψηλά στη σχετική λίστα.

Με θητεία σε αρκετές ομάδες της χώρας του (μεταξύ άλλων πήρε Κύπελλο τόσο ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα όσο και της Παρτιζάν), την τελευταία διετία βρίσκονταν στην Τουρκία και την TFF 1. Lig (2η κατηγορία), αρχικά με την Αδάνασπορ και ύστερα στη Μανίσασπορ. Υπήρχαν από μέρος του οι σχετικές προδιαγραφές και το background αφού μεταξύ άλλων ήταν μέλος της U19 της πατρίδα του που το 2013 κατέκτησε το αντίστοιχο EURO που έγινε στη Λιθουανία (συμπαίκτης του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στη γραμμή κρούσης των πλάβι), αλλά κακά τα ψέμματα το «φορτίο» που καλούνταν να σηκώσει ήταν «βαρύ».

Πλέον όμως και σε σύντομο χρονικό διάστημα τείνει να μετατρέψει τον περσινό πρώτο σκόρερ της Super League σε μία «γλυκιά ανάμνηση» για τον σύλλογο, αφού μετατράπηκε αμέσως σε ένα άκρως «hot» όνομα και τα πεπραγμένα του αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Εχουμε και λέμε λοιπόν...

* Σε μόλις τρία ματς που έχει παίξει ως τώρα βρήκε ήδη στόχο δύο φορές, στην ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό και τη νίκη 2-0 επί του Ιωνικού.

*Μάλιστα σε αυτά προχώρησε σε μόλις τέσσερις τελικές (τρεις on target), άρα το ποσοστό ευστοχίας του ανέρχεται στο 50%.

*Παράλληλα οι δύο που έκανε και δεν έγιναν γκολ ήταν «καθαρές» ευκαιρίες, αμφότερες στο χθεσινό (2/10) 2-0 επί του Αρη. Η πρώτη στην «σκαστή» του κεφαλιά στο 12' που πέρασε λίγο άουτ και η άλλη στο 26', όταν ξεμαρκαρίστηκε όμορφα μέσα στην περιοχή των «κίτρινων» και αμέσως σούταρε αλλά ο Κουέστα απομάκρυνε.

*Επειδή όμως στην εξέλιξη της τελευταίας φάσης ο Ντέλετιτς πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε το σκορ, αυτόματα ο Σέρβος «πρωταγωνιστεί» σε τρία γκολ της ομάδας του σε ισάριθμες εμφανίσεις του.

*Ομως η σχετική αναλογία είναι ουσιαστικά 4/3, αφού κέρδισε και το πέναλτι μέσω του οποίου ο Μπαριέντος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κόντρα στους Θεσσαλονικείς και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη τους.

*Αρα ο Οζέγκοβιτς σε 262 αγωνιστικά λεπτά που έχει αγωνιστεί μετρά δύο προσωπικά τέρματα, ένα κερδισμένο πέναλτι και ακόμη δύο «καθαρές» ευκαιρίες εκ των οποίων η μία κατέληξε στα δίχτυα υπέρ του Βόλου. Η συγκομιδή του είναι ήδη εντυπωσιακή...

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς στις πρώτες τρεις εμφανίσεις του στη Super League

Αγώνες: 3
Λεπτά: 262'
Τελικές: 4
Γκολ: 2
Κερδισμένα πέναλτι: 1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα