Χουάνγκ Ιν Μπεόμ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια»

Χουάνγκ Ιν Μπεόμ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια»

Newsroom
 Χουάνγκ Ιν Μπεόμ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια»

bet365

Ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ έδωσε το «σύνθημα» για την «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Ατρόμητου.

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα (2/10) ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου και ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ ρωτήθηκε μετά το ματς τι βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. «Ελειπα και δεν ήμουν στις προπονήσεις. Επομένως δεν ξέρω ακριβώς το συνέβη. Πρόλαβα να κάνω μία προπόνηση με τον νέο προπονητή. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα και θα είναι καλύτερα. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, ωστόσο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν ακόμα. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε να βελτιωνόμαστε, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο», σχολίασε στην Cosmote TV.

Και μετά έδωσε το «σύνθημα» για την αντεπίθεση της ομάδας. «Ετσι θα έπρεπε να είναι γιατί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Επομένως πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια και να έχει υψηλή απόδοση μέχρι το τέλος της χρονιάς να είμαστε πρωταθλητές».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα