Άρης: Με Πίρσμαν και Πάλμα η 11αδα στον Βόλο!

Άρης: Με Πίρσμαν και Πάλμα η 11αδα στον Βόλο!

Newsroom
Άρης: Με Πίρσμαν και Πάλμα η 11αδα στον Βόλο!

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου προτίμησε τον Λούις Πάλμα στην κορυφή της επίθεσης του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον Βόλο επιλέγοντας παράλληλα τον Μάρβιν Πίρσμαν για το κέντρο της άμυνας.

Ο τραυματισμός του Γιάκουμπ Μπράμπετς υποχρέωσε τον Βρετανό προπονητή να προχωρήσει σε αλλαγή στο κέντρο της άμυνας και ουσιαστικά κατέληξε σ’ αυτό που είχε προαναγγείλει καθώς ο Μάρβιν Πίρσμαν είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο. Στα αμυντικά άκρα ο Άλαν Πάρντιου διατήρησε τους Μαζικού, Εμπακατά όπως και το δίδυμο των Νταμπό-Ντιόπ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Μάνου Γκαρθία θα έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους δύο αμυντικούς χαφ ενώ στα επιθετικά άκρα παρέμειναν οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Χουάν Ιτούρμπε.

Η έκπληξη ήρθε στην κορυφή της επίθεσης με την επιλογή του Λούις Πάλμα αντί του Άντρε Γκρέι καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Τζαμαϊκανός φορ δεν θα ξεκινήσει παιχνίδι της ομάδας του. Ο Χουλιάν Κουέστα διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα