ΑΕΚ: Αμόκ στην άφιξη της ομάδας στην OPAP Arena για την προπόνηση! (vids)

ΑΕΚ: Αμόκ στην άφιξη της ομάδας στην OPAP Arena για την προπόνηση! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Αμόκ στην άφιξη της ομάδας στην OPAP Arena για την προπόνηση! (vids)

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην OPAP Arena για την πρώτη προπόνηση στο νέο γήπεδο, κάτι που προκάλεσε... αμόκ στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων! Πάνω από 3.000 υπολογίζεται ο κόσμος στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μετά τα μεγαλειώδη εγκαίνια της Παρασκευής στην OPAP Arena με τα οποία η ΑΕΚ επισημοποίησε την επιστροφή στα πατρογονικά της εδάφη, η Ένωση ετοιμάζεται πλέον για το πρώτο επίσημο ματς στην εποχή της Νέας Φιλαδέλφειας!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην OPAP Arena τη Δευτέρα (3/10 – 20:00) στο πρώτο ιστορικό ματς ξανά στης Φιλαδέλφειας τα μέρη μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες και η αποστολή των κιτρινόμαυρων έφτασε στην OPAP Arena το απόγευμα της Κυριακής για προπόνηση!

Ήταν προγραμματισμένο οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να προπονηθούν στο νέο γήπεδο την παραμονή του αγώνα με τον Ιωνικό καθώς και γι' αυτούς η OPAP Arena είναι κάτι καινούργιο. Κατά την άφιξη του πούλμαν της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οπαδοί της Ένωσης με καπνογόνα και συνθήματα καλωσόρισαν την ομάδα στο νέο της σπίτι!

Μάλιστα μπήκαν για λίγο στο πάρκινγκ κάτω από την υπογειοποίηση και με τραγούδι δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα, ενώ υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000 Ενωσίτες βρίσκονται το απόγευμα της Κυριακής έξω από την OPAP Arena!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα