Παναθηναϊκός: Στη Τούμπα το πρώτο δυνατό τεστ πρωταθλητισμού

Παναθηναϊκός: Στη Τούμπα το πρώτο δυνατό τεστ πρωταθλητισμού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στη Τούμπα το πρώτο δυνατό τεστ πρωταθλητισμού

bet365

Με στόχο να παραμείνει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ερωτηματικό μόνο η αμυντική γραμμή για την ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με διαφορά από ΠΑΟΚ(-4), ΑΕΚ(-6) και Ολυμπιακό(-7).

Το βράδυ της Κυριακής στη Τούμπα(21:30, Novasports), το Τριφύλλι έχει το πρώτο πολύ δυνατό τεστ πρωταθλητισμού στη Τούμπα, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί ή στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει αήττητος στη φετινή SL1. Φυσικά, ένα ''διπλό'' σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος θα έδινε τεράστια ώθηση στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή των ''πρασίνων'' βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος ένιωσε εκ. νέου ενοχλήσεις και δεν πρόλαβε να μπει στην αποστολή.

Από κει και πέρα και όσον αφορά το αρχικό σχήμα, όπως συνηθίζει ο Γιοβάνοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Το... μενού στο Κορωπί είχε βίντεο και προπόνηση μικρής έντασης, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει όλα τα ''όπλα'' στη φαρέτρα του. Για την ενδεκάδα μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν. Προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι:

Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Σάντσες δεξιός και ο Σένκεφελντ ο ένας από τους δύο στόπερ. Μάγκνουσον και Πούγγουρας διεκδικούν την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Τσέριν, Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή και οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ στην επίθεση, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν. Θέση διεκδικεί ο Μπερνάρντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα