Ολυμπιακός: Πρώτη για Μαρσέλο και Πασχαλάκη κόντρα στον Ατρόμητο

Newsroom
Ολυμπιακός: Πρώτη για Μαρσέλο και Πασχαλάκη κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαρσέλο αλλά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αντίστροφα για το πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, μετράει ο Μίτσελ ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός κόουτς αποφάσισε να έχει μαζί του τόσο στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που αποκτήθηκε πριν λίγα 24ωρα όσο και τον Μαρσέλο ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή των Πειραιωτών.

Όσο για τα πλάνα ο Ισπανός κόουτς δοκίμασε τον Μαρσέλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Σισέ-Σωκράτη ως στόπερ ενώ στη μεσαία γραμμή έβαλε Εμβιλά και Ινμπεόμ Χουάνγκ (εφόσον είναι έτοιμος ο Κορεάτης) και τον Μπιέλ μπροστά τους ως 10άρι. Τέλος για το θέμα του φορ, ο Ελ Αραμπί έχει το προβάδισμα έναντι του Μπακαμπού.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του 59χρονου κόουτς είναι οι: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/10, 16.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τέλος του προγράμματος του Σαββάτου (1/10), ο προπονητής Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα