Ατρόμητος: Χωρίς Κλωναρίδη και Κεσχρίντα κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
Ατρόμητος: Χωρίς Κλωναρίδη και Κεσχρίντα κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (02/10, στις 16:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Τους εκλεκτούς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (02/10, στις 16:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague έκανε ο Κρις Κόλμαν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ουαλός προπονητής άφησε εκτός τον Βίκτορ Κλωναρίδη ο οποίος είχε μια σύσπαση στον δικέφαλο ενώ ο Ουαζντί Κεσχρίντα ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2/10, 16:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Εκτός έμεινε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης καθώς έχει μια σύσπαση στον δικέφαλο και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που ταλαιπωρείται από ίωση

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα