«Ο Μάτος ενδέχεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ»

«Ο Μάτος ενδέχεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
 «Ο Μάτος ενδέχεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ»

bet365

Στην πατρίδα του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ ανέφεραν πως ο Λεό Μάτος είναι πιθανό να γυρίσει στον ΠΑΟΚ αλλά με νέα ιδιότητα.

Ο Λέο Μάτος έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, όπου και έπαιζε από το 2016 μέχρι το 2020 και κατέκτησε ως παίκτης του ένα πρωτάθλημα Ελλάδος και τρία Κύπελλα. Πλέον στα 36 του ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ συνεχίζει στη Βάσκο Ντε Γκάμα της χώρας του και οι συμπατριώτες του ενέπλεξαν το όνομά του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα «uol.com.br» στα τέλη του 2022 οπότε και εκπνέει το συμβόλαιό του με την ομάδα ενδέχεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αναλάβει το πόστο του «τεχνικού διευθυντή» στους Θεσσαλονικείς. «Οι Ελληνες έχουν ήδη κάνει πρόταση στον 36χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου καθώς στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε από το 2016 εώς το 2021 και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα