Λεβαδειακός: Η πρώτη αποστολή του Βέλιτς για το ματς με Λαμία

Newsroom
Λεβαδειακός: Η πρώτη αποστολή του Βέλιτς για το ματς με Λαμία

bet365

Ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού θα κάνει ο Γιάσμινκο Βέλιτς κόντρα στη Λαμία και έκανε γνωστή την πρώτη του αποστολή.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο του Λεβαδειακού και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο Βόσνιος προπονητής ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως τεχνικός των Βοιωτών, με το βλέμμα στο πρώτο τρίποντο της σεζόν για την ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό (1/10, 19:30) παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμία, το πρώτο υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, κ.Γιάσμινκο Βέλιτς.

Στην αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκονται οι: Λιάγκας, Βήχος, Δούμτσιος, Παναγιώτου, Νίκας, Τσάπρας, Σαντομιέρσκι, Σκβράκα, Βρακάς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Τόρο, Στογιάνοβιτς, Μουτίνιο, Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντε, Τσιριγώτης, Μεχία, Χάμοντ και Λούα Λούα»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα