Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης αρχικά ήθελε το 31 αλλά κατέληξε στο 9 που είχε ο Χασάν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης αρχικά ήθελε το 31 αλλά κατέληξε στο 9 που είχε ο Χασάν

bet365

Ο 33χρονος διεθνής πορτιέρε έκανε την... έκπληξη διαλέγοντας έναν αριθμό που είθισται να πηγαίνει σε φορ ή μεσοεπιθετικούς. Ποιο το... παρασκήνιο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πριν καλά καλά παίξει το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού απασχολεί την αθλητική ειδησεογραφία και με άλλους τρόπους.

Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά ο αριθμός που πήρε στον Πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Ο 33χρονος διεθνής γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ είχε το νούμερο 31 όμως στον Ολυμπιακό διάλεξε το 9! Το 9 το είχε ο Αχμέντ Χασάν, ωστόσο ο Αιγύπτιος έχει αποχωρήσει από τους Πειραιώτες. Ως γνωστόν συνεχίζει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ.

Έτσι το 9 είχε μείνει «ορφανό». Ο άλλοτε πορτιέρε του ΠΑΟΚ ήθελε το 31 που είχε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως τον αριθμό αυτόν τον είχε ο Κρίστινσον και δεν ήθελε να πάρει νούμερο που είχε άλλος παίκτης ή να δημιουργήσει θέμα. Έτσι σκέφτηκε πως ήταν μία καλή ιδέα να κάνει τη... διαφορά και πήρε το 9 και όχι κάποιον αριθμό όπως το 4 ή το 2. Δεν σημαίνει δηλαδή πρακτικά για εκείνον κάτι το 9 και δεν συνδέεται με κάποιο γεγονός ή κάτι άλλο.

Ο σχεδόν δίμετρος πορτιέρε στην καριέρα του είχε φορέσει το 12 στην Ηλιούπολη, το 99 σε Λεβαδειακό, το 24 στον Πανθρακικό, το 1 σε Πανθρακικό και ΠΑΣ και το 31 στον ΠΑΟΚ. Το Νο12 το είχε και στην Εθνική. Το 9 φυσικά δεν το είχε ποτέ ξανά.

Οι αριθμοί των γκολκίπερ του Ολυμπιακού

  • 1. Βατσλίκ
  • 9. Πασχαλάκης
  • 31. Κρίστινσον
  • 88. Τζολάκης
  • 99. Παπαδούδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα