Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε τη φανέλα με το νούμερο «9»

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε τη φανέλα με το νούμερο «9»

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε τη φανέλα με το νούμερο «9»

bet365

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο.9 στην πλάτη στη θητεία του στο Φάληρο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/09) ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή γκλοκίπερ Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο 33χρονος άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, με το συμβόλαιό του να είναι για 1+1 χρόνια.

Ο 33χρονος θα είναι για τον Μίτσελ δεύτερος κίπερ, μετά τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που θα είναι βασικός. Θυμίζουμε ότι ο Τόμας Βάτσλικ χτύπησε στο ματς της Τσεχία και οι εξετάσεις έδειξαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα που θα τον κρατήσει στα πιτς ως και τρεις μήνες.

Σήμερα (30/09) έγινε γνωστό ότι ο Πασχαλάκης επέλεξε το Νο9 στη φανέλα του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα