Ολυμπιακός: Ο…σέντερ φορ Πασχαλάκης και ο Γκάρι που έπαιζε με τον γιο του Μίτσελ!

Ολυμπιακός: Ο…σέντερ φορ Πασχαλάκης και ο Γκάρι που έπαιζε με τον γιο του Μίτσελ!

Ολυμπιακός: Ο…σέντερ φορ Πασχαλάκης και ο Γκάρι που έπαιζε με τον γιο του Μίτσελ!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta πέντε πράγματα για τον Πασχαλάκη και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ωραίος ο Πασχαλάκης! Ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο 9!

Έχει την «τρέλα» του ο γκολκίπερ-άλλωστε, λένε γενικά ότι οι περισσότεροι γκολκίπερ έχουν «τρέλα». Έτσι, ο Πάσχα αφού είχε το 1 ο Βατσλίκ κι ήταν κενό το 9, πήρε το 9! Με την πλάκα να είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις σημαντικούς, διεθνείς σέντερ φορ και ουδείς έχει πάρει το Νο 9!!! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει το 11, ο Ουί Τζο το 18, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά το 47 κι ο Σεντρίκ Μπακαμπού το 94!!!

Από την άλλη, για να πάμε πίσω στους γκολκίπερ, ο Βατσλίκ έχει το Νο 1, ο Πασχαλάκης το 9, ο Κρίστινσον το 31 κι ο Τζολάκης το 88.

Παρεμπιπτόντως, τα εργομετρικά τεστ από τα οποία πέρασε χθες ο Πασχαλάκης έδειξαν έναν ποδοσφαιριστή-τερματοφύλακα πολύ υψηλού επιπέδου στο καθαρά αθλητικό κομμάτι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν να λένε για τους δείκτες του που ήταν εντυπωσιακοί.

Και κάτι για τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον κατά την γνώμη μου καλύτερο κλασικό εξτρέμ που έχει ο Ολυμπιακός (ο Μασούρας δεν είναι καθαρόαιμος εξτρέμ, είναι πιο περιφερειακός επιθετικός). Ο Ολλανδός (γεννημένος στο Ρότερνταμ είναι) προπονήθηκε καλά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και του έκανε καλό που δεν πήγε στην Εθνική του, στο Πράσινο Ακρωτήρι. Έλειψε για δύο ημέρες από το Ρέντη λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, αλλά γενικά έκανε καλή δουλειά στις προπονήσεις με τον Μίτσελ.

O

Ο δε Ισπανός τεχνικός τον ξέρει τον Γκάρι και λόγω της παρουσίας του στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την Έλτσε. Μάλιστα, ο Ροντρίγκες ήταν συμπαίκτης στην Έλτσε με τον Άντριαν Γκονζάλες, τον γιό του Μίτσελ και νυν (β΄) βοηθό του στον Ολυμπιακό! όπερ σημαίνει ότι στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού ξέρουν άριστα τον Γκάρι.

Το ζητούμενο για τον Γκάρι είναι να βρει ένα ρυθμό στην απόδοση του και να αρχίσει να πατάει καλά στα πόδια του, γιατί φέτος δεν έκανε προετοιμασία, αφού ξεκίνησε με θλάση και συνέχισε με υποτροπή στην θλάση, με αποτέλεσμα ουσιαστικά σε καμία στιγμή να μην έχει βρεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας σε ένα βαθμό έστω 60-70%. Τώρα μοιάζει να είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν που δείχνει να είναι καλά.

Να θυμίσω εδώ ότι στην περασμένη σεζόν, μπορεί να έπαιξε λίγο, αλλά συνήθως όταν έπαιζε έκανε τη διαφορά, έστω με ένα μπάσιμο, με μία σέντρα, με ένα γκολ, με μία ασίστ, με ένα κερδισμένο πέναλτι. Τουλάχιστον τα ίδια να κάνει φέτος, θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό...

Άσχετο: Ο Κασάμι έχει πει στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να μιλάνε για να γυρίσει, ότι είναι βέβαιος πως όχι απλά θα βοηθήσει, αλλά ότι θα είναι πρωταγωνιστής. Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτό το θέμα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.