Άρης: Προπόνηση με τους διεθνείς

Άρης: Προπόνηση με τους διεθνείς

Newsroom
Άρης: Προπόνηση με τους διεθνείς

bet365

Η επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών αύξησαν τις επιλογές του Άλαν Πάρντιου για το βασικό σχήμα και μένει να φανούν οι αποφάσεις του Βρετανού στο αρχικό σχήμα.

Ο 61χρονος τεχνικός καλείται να πάρει κυρίως δύο σημαντικές αποφάσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Η πρώτη αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας όπου πλέον έχει ως επιλογή και τον Νικολά Ν’Κουλού. Ο Καμερουνέζος στόπερ επέστρεψε έχοντας κάνει δύο 90λεπτα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Η δεύτερη σχετίζεται με τον άξονα της μεσαίας γραμμής λόγω της απουσίας του Σέικ Ντουκουρέ όπου το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί το δίδυμο των Νταμπό-Πάπε Σέικ Ντιόπ καθώς ο πρώτος επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Πάρντιου θα δει την κατάσταση των διεθνών και θα αποφασίσει καθώς άπαντες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και στις προπονήσεις. «Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Μπράιαν Νταμπό όσο και οι διεθνείς Λουίς Πάλμα, Αντρέ Γκρέι, Νικολά ΝΚουλού (ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα) περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο Βόλο (η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας)», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα