Πάρντιου: «Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στον αγώνα με τον Βόλο»

Πάρντιου: «Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στον αγώνα με τον Βόλο»

Newsroom
Πάρντιου: «Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στον αγώνα με τον Βόλο»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου επανέλαβε την έκπληξή του για το ποιοτικό επίπεδο του Βόλου και μάλιστα εκτίμησε ότι ενόψει της αναμέτρησης (2/10, 19:30) με τον Άρη δεν βλέπει πώς δεν θα μπει γκολ σ’ αυτό το παιχνίδι.

Ο 61χρονος Άγγλος προπονητής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και υποστήριξε αρχικά ότι… «έχω εκπλαγεί με την αγωνιστική ποιότητα του Βόλου αλλά και την ικανότητά του στην επίθεση. Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι, οπότε εμείς θα πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε» και σημείωσε ότι στο διάστημα της διακοπής δούλεψε περισσότερο στο μεσοαμυντικό κομμάτι. «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Εκεί ρίξαμε το βάρος…», είπε.

Ο Άλαν Πάρντιού εκτίμησε ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση, στάθηκε όμως και στις σημαντικές απουσίες των Μπράμπετς-Ντουκουρέ. «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλέψαμε καλά με τους παίκτες που ήταν εδώ στο διάστημα της διακοπής, ενώ και οι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση. Έχουν προκύψει δύο προβλήματα με τις απουσίες των Ντουκουρέ, Μπράμπετς. Ως ομάδα έχουμε βάθος και πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε τα κενά τους όπως πρέπει. Ο Ντουκουρέ δεν έπαιξε και εναντίον του Ολυμπιακού κι όμως νικήσαμε. Αυτό αποδεικνύει ότι πράγματι έχουμε βάθος».

Ρωτήθηκε για το κίνητρο της ομάδας του και απάντησε ότι… «βασικό για εμάς είναι να νικήσουμε τον Βόλο, που είναι δύσκολος αντίπαλος και θέλει να διεκδικήσει θέση εξόδου στην Ευρώπη. Να μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο! Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε στο διάστημα της διακοπής», είπε και ρωτήθηκε για το επίπεδο ποιότητας του ρόστερ του. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει ακόμη για μένα, όπως ο Ζερβίνιο και ο Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι με έχουν εντυπωσιάσει στις προπονήσεις όλη αυτή την εβδομάδα. Τους περιμένω κι αυτούς. Γενικώς, έχουμε παίκτες ποιοτικούς, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις απουσίες μας με επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα