Λεβαδειακός: Δίπλα στους μαθητές της Λιβαδειάς για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Newsroom
Λεβαδειακός: Δίπλα στους μαθητές της Λιβαδειάς για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

bet365

Στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού συμμετείχε ο Λεβαδειακός ο οποίος βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του 7ου, του 8ου και του 10ου Δημοτικού Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ο Λεβαδειακός βρέθηκε και πάλι δίπλα στα παιδιά της πόλης και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Λιάγκα, Γιώργο Νίκα, Αλφρέδο Μεχία και Παναγιώτη Συμελίδη, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Λεβαδεικού, κ.Νίκο Καραγιαννίδη, επισκέφτηκαν το 7ο, το 8ο και το 10ο Δημοτικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συμμετέχει στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 και για μία ακόμα φορά βρέθηκε δίπλα στους μαθητές της πόλης μας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτη Λιάγκα, Γιώργο Νίκα, Αλφρέδο Μεχία και Παναγιώτη Συμελίδη, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Λεβαδεικού, κ.Νίκο Καραγιαννίδη, βρέθηκαν σε τρία σχολεία της Λιβαδειάς, το 7ο, το 8ο και το 10ο Δημοτικό.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές μας και τον κ.Καραγιαννίδη για τις αξίες και τα οφέλη του Αθλητισμού, τόσο για τη σωματική υγείας, όσο και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Παράλληλα σε κάθε σχολείο δώρισε η ομάδα μας συμβολικά και από μία μπάλα, για τις δραστηριότητες των παιδιών».

λεβα

@Photo credits: Επίσημο site ΠΑΕ Λεβαδειακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα