Παναθηναϊκός: Την πρώτη του προπόνηση στα «πράσινα» έκανε ο Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Την πρώτη του προπόνηση στα «πράσινα» έκανε ο Τσοκάι

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Την πρώτη του προπόνηση στα «πράσινα» έκανε ο Τσοκάι

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έκανε ο Ένις Τσοκάι δύο εβδομάδες μετά την απόκτησή του από το «τριφύλλι».

Ο 23χρονος Αλβανός αμυντικός μέσος αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών μαζί με τον Αλεσίς Τρουιγιέ, αλλά ο πρώτος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα αμέσως αφότου ήρθε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην εθνική Αλβανίας, αφού βρισκόταν στις κλήσεις του Εντοάρντο Ρέχα για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Ισλανδία.

Στο πρώτο ματς έμεινε στον πάγκο κόντρα στο Ισραήλ, όμως στο δεύτερο με την Ισλανδία, όπου αντιμετώπισε και τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Χόρντουρ Μάγκνουσον, αγωνίστηκε ως αλλαγή για επτά λεπτά.

Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες για να τεθεί για πρώτη φορά στις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «Γ.Καλαφάτης» και να δουλέψει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα