Παναθηναϊκός: Στη «βιτρίνα» και πάλι οι ποδοσφαιριστές του

Παναθηναϊκός: Στη «βιτρίνα» και πάλι οι ποδοσφαιριστές του

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στη «βιτρίνα» και πάλι οι ποδοσφαιριστές του

bet365

Η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ήταν βασικοί στα αντιπροσωπευτικό συγκροτήματα των χωρών τους, γεγονός που μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί στο «τριφύλλι». Τα μακροπρόθεσμα οφέλη για τον σύλλογο.

Τα παιχνίδια για τους ομίλους του Νations League ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης και ο απολογισμός των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί στο «τριφύλλι», καθώς μετά από χρόνια ο σύλλογος διαθέτει πλειάδα ποδοσφαιριστών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και παίζουν στη «βιτρίνα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Γεγονός που μακροπρόθεσμα συμβάλλει στην αύξηση της αξίας τους στο «χρηματιστήριο» του αθλήματος και αλλάζει προς το καλύτερο την τοποθέτησή τους στην αγορά.

Συγκεκριμένα:

  • Ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, αγωνίστηκε ως βασικός στα παιχνίδια της Ελλάδας με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία. Για 77' στο παιχνίδι της Λάρνακας και σε ολόκληρη την αναμέτρηση της Ριζούπολης, στην οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση.
  • Ο Φώτης Ιωαννίδης εκμεταλλεύθηκε τα προβλήματα στη κορυφή της επίθεσης που αντιμετώπιζε ο Γκουστάβο Πογιέτ και αγωνίστηκε 32' στην ήττα από την Κύπρο ενώ ήταν ενδεκαδάτος στο 3-1 επί των ΒορειοΙρλανδών. Θετικό το πρόσημο της παρουσίας του.
  • Ο Ένις Τσοκάι ήταν ο μόνος που δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και έπαιξε στο φινάλε της αναμέτρησης της Αλβανίας με την Ισλανδία(1-1) για 7', στον «εμφύλιο» με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.
  • Στην Εθνική Ισλανδίας, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη φιλική νίκη επί της Βενεζουέλας(1-0) και στο 1-1 με την Αλβανία. Καλά παιχνίδια από τον έμπειρο στόπερ.

Όσον αφορά την... καταπράσινη Εθνική Σλοβενίας;

  1. Ο Άντρατζ Σπόραρ ήταν βασικός και σκόραρε στη νίκη επί της Νορβηγίας με 2-1. Στον αγώνα με την Σουηδία δεν αγωνίστηκε, καθώς ήταν τιμωρημένος.
  2. Ο Άνταμ Τσέριν έπαιξε και στα δύο παιχνίδια της ομάδας του και ήταν εκ των διακριθέντων, χάρη στην εξαιρετική δουλειά που έκανε στη μεσαία γραμμή.
  3. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ήταν ενδεκαδάτος σε αμφότερα τα παιχνίδια και είχε κάποιες καλές στιγμές. Στο πρώτο ματς αγωνίστηκε για 71' και στο δεύτερο για 86'.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα