Παναθηναϊκός: Λίγες πιθανότητες για Τούμπα ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Λίγες πιθανότητες για Τούμπα ο Κώτσιρας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Λίγες πιθανότητες για Τούμπα ο Κώτσιρας

bet365

Ο Έλληνας μπακ ένιωσε ενοχλήσεις την Πέμπτη, έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες λιγοστεύουν για να προλάβει να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Επέστρεψαν οι διεθνείς.

Μπορεί ο Γιάννης Κώτσιρας να προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη ένιωσε νέες ενοχλήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο διεθνής άσος θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραμείνει στην ενδεκάδα ο Φακούντο Σάντσες.

Από κει και πέρα, οι διεθνείς επέστρεψαν στο Κορωπί και όλοι είναι σε καλή κατάσταση και στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα