Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ: Γενική είσοδος 15 ευρώ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ: Γενική είσοδος 15 ευρώ

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Super League κι η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ.

Την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΟΦΗ θα αναζητήσει ο Αστέρας Τρίπολης στο Κολοκοτρώνης (2/10, 15.00). Οι Αρκάδες, μάλιστα, ανακοίνωσαν τη διάθεση των εισιτηρίων με τη γενική είσοδο να ορίζεται στα 15 ευρώ, ενώ τα παιδικά θα έχουν κόστος μόλις 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Εισιτήρια για την 6η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με την ΠΑΕ ΟΦΗ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Όλες οι θύρες: 15€ κανονικό, 5€ παιδικό

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα