ΑΕΚ: Πρεμιέρα και για την μπουτίκ στην OPAP Arena την Παρασκευή

ΑΕΚ: Πρεμιέρα και για την μπουτίκ στην OPAP Arena την Παρασκευή

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρεμιέρα και για την μπουτίκ στην OPAP Arena την Παρασκευή

bet365

Την ημέρα των εγκαινίων της OPAP Arena την ερχόμενη Παρασκευή (30/9) θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και η μπουτίκ της ΑΕΚ που θα στεγάζεται στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου.

Η ΑΕΚ ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων της OPAP Arena την Παρασκευή (30/9) στις 20:00. Η Ένωση έχει καλέσει τους φίλους της να βρεθούν στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς με τις πύλες της OPAP Arena να ανοίγουν από τις 17:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα των εγκαινίων θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην OPAP Arena και η μπουτίκ της ΑΕΚ, η οποία θα στεγάζεται στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα Μουσεία και το εστιατόριο.

Συγκεκριμένα το AEK FC Store, το οποίο θα ανοίξει από τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής, θα βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου από την αριστερή πλευρά και με το άνοιγμά του παύει και η λειτουργία της μπουτίκ που στεγαζόταν όλα αυτά τα χρόνια στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, μελλοντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα στην OPAP Arena θα μεταφερθούν και τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα οποία θα στεγάζονται στο κτίριο που εφάπτεται στο γήπεδο στο άλλο πέταλο, από την πλευρά του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα