ΑΕΚ: «Οι πύλες του Ναού για τα εγκαίνια ανοίγουν στις 17:00»

ΑΕΚ: «Οι πύλες του Ναού για τα εγκαίνια ανοίγουν στις 17:00»

Newsroom
ΑΕΚ: «Οι πύλες του Ναού για τα εγκαίνια ανοίγουν στις 17:00»

bet365

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην OPAP Arena την Παρασκευή (30/9) ανήμερα των εγκαινίων για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα των εγκαινίων την ερχόμενη Παρασκευή (30/9) στις 20:00, ενώ τη Δευτέρα (3/10) στις 20:00 η Ένωση θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στην OPAP Arena απέναντι στον Ιωνικό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της που θα βρεθούν στα εγκαίνια την Παρασκευή να πάνε όσο το δυνατόν νωρίτερα στην OPAP Arena με τις θύρες να ανοίγουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή στις 17:00.

«Την Παρασκευή οι πύλες του Ναού ανοίγουν στις 17.00! Να είστε όλοι εκεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης μας γιορτής! Η δική μας αλησμόνητη στιγμή ΕΦΤΑΣΕ», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα