Καστάνιο: «Όταν σκόραρα με Λεβαδειακό σκέφτηκα τις στιγμές που έχω περάσει με τον παππού μου» (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καστάνιο: «Όταν σκόραρα με Λεβαδειακό σκέφτηκα τις στιγμές που έχω περάσει με τον παππού μου» (vid)

bet365

Ο Πέπε Καστάνιο, κατά τη βράβευσή του, ως MVP του ματς με τον Λεβαδειακού, συγκίνησε μιλώντας για τον παππού του που είναι άρρωστος.

Ο Καστάνιο, με το γκολ του, βοήθησε την ομάδα του να πάρει το "Χ" κόντρα στον Λεβαδειακό. Μάλιστα, κατά τη βράβευσή του μίλησε για τον παππού του στον οποίο αφιερώνει το τέρμα του αλλά και στο ματς με τον ΟΦΗ, στο οποίο όπως λέει ο ίδιο ήρθε η ώρα για την πρώτη φετινή του Αστέρα.

Στο αρχικό του σχόλιο, ο Καστάνιο είπε στην κάμερα του Αστέρα Τρίπολης:

«Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο. Σίγουρα δεν είναι σύνηθες για έναν κεντρικό αμυντικό να βάζει γκολ, ωστόσο συνέβη σ' αυτό το ματς και ελπίζω να συμβεί και στο μέλλον. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ του: «Θα ήθελα να το αφιερώσω στον παππού μου, που περνάει λίγο μια δύσκολη στιγμή. Είναι άρρωστος αυτήν την περίοδο. Όταν σκόραρα, κατευθείαν στο μυαλό μου ήρθε αυτός κι οι στιγμές που έχουμε περάσει μαζί».

Το μήνυμά του για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ξέρουμε ότι το ξεκίνημά μας δεν είναι το ιδανικό, δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποιον αγώνα. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα