Λάιντνερ: Στα μέσα Οκτωβρίου παίρνει το ρουμανικό διαβατήριό του

Λάιντνερ: Στα μέσα Οκτωβρίου παίρνει το ρουμανικό διαβατήριό του

Δημήτρης Τομαράς
Λάιντνερ: Στα μέσα Οκτωβρίου παίρνει το ρουμανικό διαβατήριό του

bet365

Ο μπακ του Ολυμπιακού, Ντορόν Λάιντνερ, θα πάρει το κοινοτικό του διαβατήριο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ρουμανίας στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο πιτσιρικάς αριστερός μπακ Ντορόν Λάιντνερ - τον οποίο περιμένουν στον Ολυμπιακό ως μία περίπτωση που θα μπορέσει να βοηθήσει για τη συνέχεια - έχει κινήσει από τη μεριά του όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για το διαβατήριό του. Οι νεότερες πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι θα πάρει το ρουμανικό του διαβατήριο στα μέσα Οκτωβρίου.

Ενδεχομένως να χρειαστεί για αυτό να μεταβεί στο Βουκουρέστι ενώ έχει ήδη κάνει τις απαιτούμενες διεργασίες / διαδικασίες στο Ισραήλ. Ο 20χρονος διεθνής Ισραηλινός μέχρι τότε θα λογίζεται ως μη κοινοτικός στον Ολυμπιακό.

Από πλευράς αγώνων ο Λάιντνερ έως τώρα έχει συμμετοχές σε φιλικά με τον Ολυμπιακό Β' και παιχνίδια με την Εθνική της πατρίδας του. Ο ίδιος ο παίκτης είχε διευκρινίσει πως σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει από την πλευρά του θα έπρεπε να είχε πάρει πολύ νωρίτερα το διαβατήριο αλλά αυτό δεν συνέβη. Έτσι έχει... καρφιτσώσει στο ημερολόγιό του την 15η Οκτωβρίου για το διαβατήριό του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα