Ολυμπιακός: Βασικός με το Ισραήλ ο Λάιντνερ

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Βασικός με το Ισραήλ ο Λάιντνερ

bet365

Την τέταρτη συμμετοχή του με την Εθνική ανδρών του Ισράηλ πραγματοποίησε ο Ντόρον Λάιντνερ του Ολυμπιακού κόντρα στην Εθνική Αλβανίας του Ένις Τσοκάι του Παναθηναϊκού.

Ο Ντόρον Λάιντνερ είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία για να λύσει το πρόβλημα με το διαβατήριό του ενώ παραχώρησε και συνέντευξη στο Ισραήλ για την κοινή του παρουσία με τον Μαρσέλο.

Ο 20χρονος ακραίος μπακ είχε κληθεί στην Εθνική ανδρών της χώρας του και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως βασικός κόντρα στην Αλβανία για την 5η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπαιξε για 73 λεπτά κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση ενώ στην αντίπαλη ομάδα, ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ένις Τσοκάι, ο οποίος όμως παρέμεινε στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα