Λάιντνερ: «Ο Μαρσέλο μπορεί να παίξει και ως χαφ, μου έδειξε το πώς κοντρολάρει τη μπάλα ο Κρος»

Λάιντνερ: «Ο Μαρσέλο μπορεί να παίξει και ως χαφ, μου έδειξε το πώς κοντρολάρει τη μπάλα ο Κρος»

Δημήτρης Τομαράς
Λάιντνερ: «Ο Μαρσέλο μπορεί να παίξει και ως χαφ, μου έδειξε το πώς κοντρολάρει τη μπάλα ο Κρος»

bet365

Ο Ντορόν Λάιντνερ μιλώντας για τον Μαρσέλο στο Ισραήλ έδωσε και άλλες λεπτομέρειες για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και του τι είπε για τον Κρος!

Ο Ισραηλινός διεθνής μπακ του Ολυμπιακού, Ντορόν Λάιντνερ μίλησε στο Sport5.co.il για την πορεία του στον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Αναφέρθηκε στο ότι περίμενε το ρουμανικό του διαβατήριο στις 15/09, ότι ήρθε για αυτόν κρούση από τον Άρη όμως ο Καρεμπέ τον διαβεβαίωσε πως εφόσον θελήσει να μείνει στην ομάδα θα στηριχθεί και ενώ στάθηκε φυσικά και στον Μαρσέλο λέγοντας πως εάν του έλεγε κάποιος πριν από χρόνια ότι θα τον είχε συμπαίκτη θα έβαζε τα γέλια.

Για τον Άρη τόνισε πως «με φώναξε ο κ. Καρεμπέ στο γραφείο του και μου είπε πως υπάρχει πρόταση του Άρη για να πάω εκεί έως το τέλος της σεζόν. 'Εάν θες να πας δεν θα σου σταθούμε εμπόδιο αλλά είναι δεδομένο πως ο επόμενος προπονητής στον Ολυμπιακό θα σου δείξει παραπάνω εμπιστοσύνη', μου είπε. Εγώ αποφάσισα να μείνω και να 'παλέψω'. Δεν απέκλεισα το να πάω στον Άρη όμως δεν ήταν κάτι που θα κρινόταν οριστικά και μόνο από μένα. Δεν έγινε και όλα συνέβησαν για το καλύτερο. Ήξερα πως πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό δεν θα ήμουν εξαρχής βασικός. Πιστεύω όμως πως η στιγμή μου θα έρθει».

Για τον Μαρσέλο νεαρός Ισραηλινός μπακ επισήμανε πως «ο Μαρσέλο είναι μπακ, όμως μπορεί να παίξει και ως χαφ. Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που τους κοιτάζει όλους σαν να είναι στο ίδιο επίπεδο».

Ο Λάιντνερ εξομολογήθηκε και το διαλόγους είχε με τον Μαρσέλο: «Στη διάρκεια της προπόνησης του είπα 'είμαι ενθουσιασμένος, είναι σαν όνειρο'. Μετά με ρώτησε 'ξέρεις ποιος είναι ο Κρος; Τον ξέρεις έτσι δεν είναι;'. Απάντησα 'φυσικά και ξέρω ποιος είναι. Ποιος δεν τον ξέρει;'. Και μου λέει πως θα μου δείξει το πώς σταματά τη μπάλα. Το πώς την κοντρολάρει. Αυτά είναι πράγματα που δεν είχα ονειρευτεί ποτέ. Πως τέτοιος παίκτης θα μιλούσε σε μένα.

Μου είπε 'ότι θες να μου στέλνεις μήνυμα'. Ο Βρσάλικο επίσης με βοήθησε πολύ και μου έδωσε κατευθύνσεις. Εάν μου λέγανε τρία χρόνια πριν ότι θα ήμουν στα ίδια αποδυτήρια με τον Μαρσέλο θα έβαζα τα γέλια. Θα γέλαγα καθώς δεν θα το πίστευα με τίποτα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα