Παναθηναϊκός: «Βάλσαμο» τα παιχνίδια της Σλοβενίας για τον Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: «Βάλσαμο» τα παιχνίδια της Σλοβενίας για τον Βέρμπιτς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Βάλσαμο» τα παιχνίδια της Σλοβενίας για τον Βέρμπιτς

bet365

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς θέλει ρυθμό για να φτάσει στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και οι ενδεκαδάτες συμμετοχές με την Εθνική Σλοβενίας έρχονται πάνω στην ώρα για τον 28χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Ένας συνδυασμός δεδομένων στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έχουν επιτρέψει στον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να γίνει καθοριστικός και σε διάρκεια για τον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβένος εξτρέμ στις αρχές Αυγούστου ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, στη συνέχεια κόλλησε Covid και όπως ήταν λογικό έμεινε πίσω στη μάχη της «ενδεκάδας».

Συν του ότι, ο Αϊτόρ κάνει πράγματα και θαύματα, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι σταθερά καλός και το «πράσινο» 5/5 δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Πόσω μάλλον στα «φτερά» της επίθεσης όπου ο Ισπανός και ο Αργεντινός εξτρέμ είναι εξαιρετικοί.

Ο Βέρμπιτς θέλει ρυθμό για να φτάσει στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και στα προηγούμενα ματς του «τριφυλλιού» αυτό δεν συνέβη. Mε τον ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο 73', με την ΑΕΚ στο 74' ενώ στο μοναδικό παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του αλλά πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Τα παιχνίδια, λοιπόν, με την Εθνική Σλοβενίας είναι «βάλσαμο» για τον διεθνή άσο. Πάνω στην ώρα και πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Βέρμπιτς έπαιξε 71' στη νίκη με 2-1 επί της Νορβηγίας ενώ αναμένεται να είναι και πάλι ενδεκαδάτος στην αυριανή αναμέτρηση με την Σουηδία εκτός έδρας.

Μπορεί αυτό το διάστημα να μην βρισκόταν στο Κορωπί και πάντα να υπάρχει η αγωνία ενός τραυματισμού αλλά ο έμπειρος άσος θα επιστρέψει στην Αθήνα με αγωνιστικό ρυθμό, παιχνίδια στα πόδια του και έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα