Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/09) στο gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/09) στο gazzetta!

bet365

Η επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες στην Κολομβία, ο «φευγάτος» Μαντσίνι και το σύνθημα του Σένκεφελντ. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας (26/09) στο gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Οι νίκες των δύο «αιωνίων» στο μπάσκετ και οι «απαντήσεις» του Μίτσελ

Η SportDay τονίζει την αποφασιστικότητα του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν στον Ολυμπιακό για Ντεναγιέρ, τερματοφύλακα και αποχωρήσεις.

Η LiveSport παίζει με δύο κεντρικά θέματα, δηλαδή το καρέ αποφάσεων που πρέπει να πάρει ο Μίτσελ για τους Ντεναγιέρ, Κασάμι, Ομάρ και Πασχαλάκη (ή και ξένο τερματοφύλακα) και την συνέντευξη του Σένκεφελντ που ζητάει πράξεις και όχι λόγια.

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται στα χαμόγελα που προκάλεσε στο Ρέντη η εμφάνιση του Χάμες με την Κολομβία.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής ασχολείται με τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αφού υποστηρίζει πως ο Ντεναγιέρ έκλεισε στο Ντουμπάι κι έχει προκύψει άλλος βασικός υποψήφιος.

Αθλητικές εφημερίδες: Τα φανταχτερά εγκαίνια της Opap Arena και το πρέσινγκ ομάδας των ΗΑΕ για Μαντσίνι

Η Ώρα των Σπορ έχει ως βασικό θέμα την συνέντευξη του Τάκη Καραγκιοζόπουλου, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ήρθε η ώρα η ομάδα να μπει στο νέο της γήπεδο.

Η Metrosport χωρίζει το πρωτοσέλιδό της στο θέμα του Άρη με τον Μαντσίνι ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στα ΗΑΕ, αλλά και στον ΠΑΟΚ, που μετά τον τραυματισμό του Τόμας, έμεινε μόνο με τον Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα