ΑΕΚ: Ο Πινέδα φόρεσε γάντια και έπαιξε ως τερματοφύλακας στην προπόνηση της Εθνικής του Μεξικό! (vids)

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Πινέδα φόρεσε γάντια και έπαιξε ως τερματοφύλακας στην προπόνηση της Εθνικής του Μεξικό! (vids)

bet365

Το Μεξικό αντιμετωπίζει τα ξημερώματα σε φιλικό ματς το Περού στις ΗΠΑ και στην προπόνηση ο μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα!

Ο Μεξικανός χαφ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Μεξικό στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ για τις φιλικές αναμετρήσεις με το Περού και την Κολομβία. Αρχικά τα ξημερώματα της Κυριακής (25/9 στις 04:00), οι Αζτέκοι αντιμετωπίζουν το Περού με τον Πινέδα να είναι πιθανό να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ένα αστείο περιστατικό κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής του Μεξικό, όπου ο μέσος της ΑΕΚ φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα!

Ο Πινέδα σε ένα δίτερμα χαλάρωσης κάθισε κάτω από την εστία, ενώ έφαγε γκολ με ψαλιδάκι από τον πραγματικό γκολκίπερ Γκιγέρμο Οτσόα!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα