Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα του Αντριάν Γκονζάλες και το «είμαι εδώ για σένα» του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα του Αντριάν Γκονζάλες και το «είμαι εδώ για σένα» του Μίτσελ

Newsroom
Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα του Αντριάν Γκονζάλες και το «είμαι εδώ για σένα» του Μίτσελ

bet365

Ο γιος του Μίτσελ, Αντριάν, έκανε ποστάρισμα για το νέο του ξεκίνημα στην προπονητική μέσω του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ του απάντησε.

Ειδικότερα ο εκ των βοηθών του Μίτσελ, ο γιος του Αντριάν, στον πάγκο του Ολυμπιακού έγραψε στο Instagram του:

Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και για νέες προκλήσεις. Θα συνεχίσω να είμαι στο γήπεδο αλλά αυτή τη φορά σε άλλη θέση από αυτή του παίκτη. Σε αυτά τα 16 χρόνια ως παίκτης πέρασα πολύ καλά το απόλαυσα. Κοιτάζοντας πίσω είμαι περήφανος για το τι πέτυχα. Είναι κάτι που ξεπέρασε τα όνειρα που είχα από παιδί. Τώρα έχοντας λίγες μέρες ως μέρος προπονητικού επιτελείου ξέρω πως θα συνεχίσω το ίδιο αλλά και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο.

Ο Μίτσελ του έγραψε από κάτω (ενώ του έγραψαν και άλλα μέλη της οικογένειας όπως ο αδερφός του):

Έχοντας μία καριέρα σαν τη δική σου που είχε είχε εμπόδια και διαρκείς προκλήσεις έκανες κάτι που δεν μπορούν πολλοί. Απλά πρέπει να δεις την πορεία σου. Κατάφερες να είσαι ένας ποδοσφαιριστής και να το έχεις ως επάγγελμα. Τα κατάφερες σε κάθε βήμα και τώρα το λογικό και επόμενο βήμα είναι αυτό. Λογικό και για όσους νιώθουν όπως εσύ. Έτσι είναι τα πράγματα και είμαι εδώ για σένα. Σε περιμένω για τις νέες προκλήσεις.


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα