Λάιντνερ: «Είναι σαν όνειρο για εμένα που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο» (vid)

Newsroom
Λάιντνερ: «Είναι σαν όνειρο για εμένα που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο» (vid)

bet365

Στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό για την εξέλιξή του αναφέρθηκε ο Ντόρον Λάιντνερ σε ΜΜΕ του Ισραήλ.

Ο Ντόρον Λάιντνερ έχει κληθεί από την εθνική ομάδα του Ισραήλ για το UEFA Nations League και αναμένει να λυθεί το θέμα με το διαβατήριό του.

Ο ίδιος, μίλησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ για το γεγονός πως υπάρχει μαζί με τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε πόσο σημαντική είναι η βοηθεία του Βραζιλιάνου αμυντικού για την εξέλιξή του.

Αναλυτικά είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο. Είναι για μένα σαν ένα όνειρο να έχω έναν τέτοιον παίκτη δίπλα μου.

Ο Μαρσέλο είναι κοντά μου και με βοηθά. Προπονηθηκαμε μαζί την πρώτη του μέρα. Γίναμε καλοί φίλοι. Ο Μαρσέλο με βοηθάει και μου δίνει πολλές συμβουλές εκτός και εντός γηπέδου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η παρουσία μου στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο»

@Photo credits: instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα