Άρης: Ο Ν’Κουλού έκανε γεμάτο παιχνίδι έπειτα από δέκα μήνες!

Άρης: Ο Ν’Κουλού έκανε γεμάτο παιχνίδι έπειτα από δέκα μήνες!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Ν’Κουλού έκανε γεμάτο παιχνίδι έπειτα από δέκα μήνες!

bet365

Ο Νικολά Ν’Κουλού έπαιξε 90λεπτο έπειτα από δέκα μήνες, στην ιστορική επιστροφή του με την εθνική Καμερούν μετά από διάστημα μεγαλύτερο των 5 ½ χρόνων!

Η σημερινή (23/9) μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική για τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό του Άρη ο οποίος βρίσκεται τη Νότια Κορέα συμμετέχοντας στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Είναι ιστορική και για τα media του Καμερούν καθώς στον φιλικό αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φόρεσε και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο. Μεσολάβησε διάστημα μεγαλύτερο των 5½ χρόνων καθώς η προηγούμενη φορά ήταν στον τελικό του Copa Africa, στον τελικό με την Αίγυπτο όπου είχε σημειώσει το ένα από τα δύο τέρματα που εξασφάλισαν στη χώρα του την κατάκτηση του τροπαίου. Στη συνέχεια επικράτησαν οι κακές σχέσεις του με την ηγεσία της ομοσπονδίας του Καμερούν και οδήγησαν στην πολύχρονη αποχή του από την εθνική ομάδα.

Η αποστολή πρόσκλησης και η αποδοχή αυτής από τον Ν’Κουλού ήταν από τα ζητήματα που απασχόλησαν τα αθλητικά media του Καμερούν, προφανώς το ίδιο θα ισχύσει και με την ουσιαστική επιστροφή του. Το Καμερούν ηττήθηκε με 0-2 από το Ουζμπεκιστάν στη φιλική αναμέτρηση αλλά ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν στο βασικό σχήμα καθώς ήταν στο κέντρο της τριάδας στην άμυνα.

Εδώ βρίσκεται το δεύτερο εξίσου σημαντικό στοιχείο καθώς για να συναντήσει κανείς το τελευταίο γεμάτο παιχνίδι του Ν’Κουλού θα πρέπει να ταξιδέψει στον Νοέμβρη του 2021, όταν ήταν στη Γουότφορντ. Έκανε γεμάτο παιχνίδι στην ήττα από την Άρσεναλ με 1-0 και δύο εβδομάδες αργότερα (20/11/2021) έπαιξε για 64 λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε ένα «νεκρό» διάστημα για να φτάσουμε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και στην εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Καμερουνέζος χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία 19 λεπτά της αναμέτρησης και μάλιστα σε ειδικό ρόλο καθώς τοποθετήθηκε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Φαίνεται όμως ότι ο σχεδόν μηδενικός χρόνος συμμετοχής που κατέγραψε στους τελευταίους δέκα μήνες δεν έχουν επηρεάσει τις σκέψεις των ανθρώπων του Καμερούν. Η πρόσκλησή που του απέστειλαν σε συνδυασμό με το σημερινό 90λεπτο στο φιλικό παιχνίδι με το Ουζμπεκιστάν (επικράτησε με 0-2) δείχνουν ότι έχει αποφασιστεί η συμμετοχή του παίκτη του Άρη στην αποστολή για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ουσιαστικά του δίνουν χρόνο για να ετοιμαστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα