Παναθηναϊκός: Bασικός με την Ισλανδία ο Μάγκνουσον, έπαιξε 90 λεπτά

Newsroom
Παναθηναϊκός: Bασικός με την Ισλανδία ο Μάγκνουσον, έπαιξε 90 λεπτά

bet365

Βασικός και για ολόκληρο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στο παιχνίδι της Ισλανδίας με τη Βενεζουέλα.

Για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα αγωνίστηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος μετά τα δυο 90λεπτα στα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας, είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς πρωταθλήματος εναντίον του Ιωνικού, απουσίασε από το ματς με τον ΟΦΗ λόγω αυτού του τραυματισμού και έμεινε στον πάγκο στα τρία επόμενα παιχνίδια, εναντίον Λεβαδειακού, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 29χρονος στόπερ, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Φραν Βέλεθ, ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του φιλικού ματς Ισλανδία – Βενεζουέλα 1-0.

Επαιξε στη φυσική θέση του (αριστερός στόπερ), δίπλα στον Μπιάρνασον, καταγράφοντας την 42η συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ηταν, μάλιστα, ένας από τους πέντε παίκτες που δεν αντικατέστησε ο κόουτς, Αρναρ Βίνταρσον.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα