ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε ο τελικός έλεγχος στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε ο τελικός έλεγχος στην OPAP Arena

Newsroom
ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε ο τελικός έλεγχος στην OPAP Arena

bet365

Κλιμάκια από Περιφέρεια Αττικής και Πυροσβεστική πραγματοποίησαν την τελική επιθεώρηση στην OPAP Arena για την άδεια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Εν αναμονή της απόφασης για την άδεια λειτουργίας στην OPAP Arena είναι η ΑΕΚ έπειτα από τον τελικό έλεγχο που έλαβε χώρα την Τετάρτη (21/9).

Από το πρωί κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής έκαναν όλους τους τελικούς ελέγχους στην OPAP Arena και πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη που πρόκειται να μεταδοθούν από την ΕΡΤ και φυσικά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ιωνικό στις 20:00 για την 6η αγωνιστική της Super League.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα