Φλόρες: «Ευγνώμων στον Παναιτωλικό»

Newsroom
 Φλόρες: «Ευγνώμων στον Παναιτωλικό»

bet365

Ο Ντέιμπι Φλόρες είπε τα καλύτερα για τον Παναιτωλικό που τον έφερε στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στην επερχόμενη «μονομαχία» του με τον Λιονέλ Μέσι.

Για την επερχόμενη αναμέτρηση της Εθνικής Ονδούρας με την αντίστοιχη της Αργεντινής αλλά φυσικά και τον Παναιτωλικό μίλησε ο Ντέιμπι Φλόρες σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Οπου ο μέσος των «κυανοκίτρινων» είπε τα καλύτερα για τα «καναρίνια». «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου άνοιξε τις πόρτες στην Ευρώπη. Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ακόμα καλύτερο», σχολίασε για τους «κυανοκίτρινους».

Και συνέχισε. «Με χαρακτηρίζει η ένταση στο παιχνίδι μου, από τον τρόπο που σκοράρω μέχρι πώς μπορώ μαρκάρω τον Μέσι και οποιονδήποτε άλλον. Αν είναι ώρα να τον 'χτυπήσουμε' δυνατά, αλλά πάντα με σεβασμό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα