Μπαλογιάννης: «Ο ΟΦΗ είναι πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μπαλογιάννης: «Ο ΟΦΗ είναι πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Newsroom
Μπαλογιάννης: «Ο ΟΦΗ είναι πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης έδειξε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ και την μετέπειτα πορεία του στο πρωτάθλημα.

Για το 1-1 με τον ΠΑΟΚ αλλά και την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης στο Metropolis. Οπου και έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι:
«Ημουν στον ΠΑΟΚ παλαιότερα, ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά αυτό το κομμάτι έχει τελειώσει, τώρα είμαι στον ΟΦΗ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα υγιές ποδοσφαιρικό σωματείο από τους οπαδούς μέχρι τους παίκτες. Από το παιχνίδι βγάλαμε μία αντίδραση, παίζουμε και θέλαμε τη νίκη και μπορούσαμε να την πάρουμε».

Για τη στιγμή του γκολ: «Ηταν μία στιγμή αγωνίας, τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση και είχαμε ανεβάσει την πίεση μας και πιστεύαμε το γκολ, για αυτόν το λόγο και ήρθε, ήταν μία στιγμή ανακούφισης και χαράς αυτό το γκολ. Το δικαιούμασταν, ακόμα και κάτι παραπάνω θα μπορούσαμε να πάρουμε».

Για τον πανηγυρισμό του Διαμαντή: «Γνωριζόμαστε χρόνια, σέβεται τον καθένα αλλά όταν σκοράρεις ένα γκολ μέσα στην ένταση του αγώνα, μπορεί μέσα στην ένταση να βγει κάτι γενικά που δεν το θέλεις. Είναι ένα παιδί που τους σέβεται όλους, δεν είναι κάτι αφύσικο, αλλά ο Αποστόλης δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που συνάντησε, όπως τους Λύρατζη και Τσαούση: «Ημασταν συμπαίκτες, είμαστε φίλοι, είχαμε μία επικοινωνία στο περιθώριο της αναμέτρησης, είπαμε για τα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, τέτοια πράγματα είπαμε».

Για την αλλαγή θέσης του καθώς αγωνίζεται ως αριστερός μπακ: «Θεωρώ ότι είναι μία θέση που έχω προσφέρει πιο πολλά, είναι μία θέση που την έμαθα γιατί δεν την ήξερα και ήταν διαφορετική θέση από εκεί που αγωνιζόμουν και με βοήθησε πολύ ο προπονητής και όλο το επιτελείο».

Για τον Νίκο Νιόπλια: «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα, μας βοηθάει πολύ. Ποδοσφαιρικά ξέρουμε όλοι την αξία του. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη προσωπικότητα, είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο προπονητή.

Για τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ, μία πολύ καλή ομάδα και μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό βγάλαμε μία αντίδραση και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην 6αδα και θα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο κάτι που θα αρέσει σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός με το 5/5 δείχνει ότι κάνει κάτι καλό και βρίσκεται εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα