Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό «λίφτινγκ» στα άκρα της άμυνας μετά τη διακοπή

Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό «λίφτινγκ» στα άκρα της άμυνας μετά τη διακοπή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό «λίφτινγκ» στα άκρα της άμυνας μετά τη διακοπή

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά την επάνοδο από τη διακοπή με τις Εθνικές ομάδες θα έχει αλλαγές και σε επίπεδο προσώπων στη βασική του ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός βίωσε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη μία δύσκολη βραδιά από αγωνιστικής πλευράς, που οδήγησε και στην απόλυση του Κορμπεράν. Και αυτό λόγω της ήττας με σκορ 2-1 από τον Άρη.

Από πλευράς ρόστερ αλλά και αρχικού σχήματος και με δεδομένη την εικόνα ορισμένων παικτών το αγωνιστικό «λίφτινγκ» είναι κάτι που αναμένεται να δούμε μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα άκρα της άμυνας.

Εκεί όπου παίκτες όπως ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο και ακόμα και ο Βρσάλικο δεξιά δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ο μεν Ρέαμπτσιουκ είναι το τελευταίο διάστημα σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση ενώ ο Βρσάλικο δείχνει πως δεν έχει πιάσει το 100% και γενικά το επίπεδο που μπορεί.

Έτσι μετά το αγωνιστικό come back από τις Εθνικές ομάδες δεν θα πρέπει να αποκλειστούν αλλαγές στα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού. Για αριστερά έχει αποκτηθεί φυσικά ο Μαρσέλο από τον οποίο ο Πρωταθλητής Ελλάδας περιμένει πολλά. Και λόγω της εμπειρίας του αλλά και με την προσωπικότητα και την ποιότητα που έχει. Για δεξιά ο Βρσάλικο έχει αποκτηθεί για βασικός ωστόσο υπάρχει ο Άβιλα και μένει να κριθεί εάν θα οριστικοποιηθεί επίσημα η απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα