Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ έχει χάσει την αμυντική του συνέπεια και αποτελεί αγωνιστικό πρόβλημα (vids)

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ έχει χάσει την αμυντική του συνέπεια και αποτελεί αγωνιστικό πρόβλημα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ έχει χάσει την αμυντική του συνέπεια και αποτελεί αγωνιστικό πρόβλημα (vids)

bet365

Ο διεθνής Μολδαβός αριστερός μπακ, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, έχει γίνει το ευάλωτο σημείο του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και αυτό αναμφίβολα προβληματίζει.

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Στα 24 του χρόνια έχει παίξει 85 αγώνες στον Ολυμπιακό από το 2021 και μετά έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ. Φέτος έχει 10 ματς με 2 ασίστ (οι 2 ασίστ του είναι στα 2 ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού).

Φαίνεται όμως πως το τελευταίο διάστημα ο διεθνής Μολδαβός χάνει και το μεγάλο του ατού. Αυτό δείχνει και η εικόνα του στο γήπεδο. Το πιο δυνατό του όπλο, που είναι η συνέπεια με την οποία καλύπτει αμυντικά την πλευρά του. Με την οποία κάλυπτε για την ακρίβεια την πλευρά του.

Ο Ρέαμπτσιουκ δεν ήταν ποτέ ο αριστερός μπακ που θα έδινε τεράστιες βοήθειες δημιουγικά και επιθετικά. Ποτέ όμως δεν έφτανε στο σημείο να εκτεθεί αμυντικά. Να χάσει την πλευρά του ή τη σημαντική αξιοπιστία του στα μετόπισθεν.

Όχι στον βαθμό που αυτό συνέβη σε διαδοχικά παιχνίδια. Έγινε και με Ναντ κυρίως με τον Μπλας (που θα μπορούσε σε μία φάση που του τραβούσε τη φανέλα να είχε κάνει πέναλτι εάν δεν τον είχε αφήσει) και συνέβη και με τον Βόλο. Η διαφορά με τον Βόλο είναι πως στο 1-1 του Φαλήρου ο Ρέαμπτσιουκ είχε ευθύνη στη φάση του τέρματος, όπου τον ντρίμπλαρε ο Πάολο Φερνάντες για να βγει μετά το γκολ των Βολιωτών. Ένα αγωνιστικό πρόσωπο του Ρέαμπτσιουκ που αναμφίβολα προβληματίζει.

Ο Ρέαμπτσιουκ δείχνει να έχει χάσει την αμυντική εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δεν αποκλείεται να είναι και... σκασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε αυτή τη φάση η πορεία του δείχνει να είναι σταθερά πτωτική και αυτό να μην διαφοροποιείται. Σε τέτοιο σημείο που σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού να βάζουν... σημάδι τον Ρέαμπτσιουκ. Και αυτό διότι βλέπουν το πώς εκτίθεται. Με τον Βόλο μάλιστα έχει κάνει δύο λάθη στη φάση του 0-1. Και χάνει τη μπάλα και χάνει και τον Πάολο Φερνάντες.

Μπορεί εάν πάρει... ανάσες να αλλάξει αυτό και να γυρίσει το... χαρτί; Ίσως και ναι όμως τα πάντα κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός και στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν έχει πάρει τις βοήθειες που θα ήθελε από τα δύο άκρα της άμυνάς του. Το deal με τον Μαρσέλο και η αναμονή για να πιάσει στο 100% ο Βρσάλικο δημιουργούν προσδοκίες, ωστόσο τα μέχρι στιγμής δείγματα δεν είναι καλά.

Από τους παίκτες δηλαδή που έχουν αγωνιστεί. Εάν εξαιρέσει κανείς τον Άβιλα που βγάζει ένα θετικό πρόσημο ο Ολυμπιακός ζητά παραπάνω πράγματα από τις θέσεις αυτές. Και βέβαια υπάρχει και το ερώτημα εάν μετά από δύο αυτά άσχημά του ματς ο Ρέαμπτσιουκ μπορεί να παίξει ξανά στα αριστερά με τη Φράιμπουργκ σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα