Ολυμπιακός: Έψαξε την περίπτωση του Πάολο Σόουζα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ολυμπιακός: Έψαξε την περίπτωση του Πάολο Σόουζα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έψαξε την περίπτωση του Πάολο Σόουζα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

bet365

Ο 52χρονος Πάολο Σόουζα βρίσκεται επίσης στο... κάδρο του Ολυμπιακού για τον πάγκο του σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία.

Ο Πάολο Σόουζα, άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά και ομάδων όπως οι Ίντερ, Πάρμα, Γιουβέντους, Μπενφίκα και Ντόρτμουντ, εργάζεται ως προπονητής από το 2008 με την ΚΠΡ ως πρώτη του ομάδα. Έχει δουλέψει και σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία και σε ομάδες όπως οι Λέστερ, Φιορεντίνα και Μπορντό.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικες πηγές και την O Globo ο Ολυμπιακός έχει ψάξει την περίπτωσή του. Ο ίδιος φέρεται να κοιτάζει την Ιταλία πρωτίστως αυτήν την περίοδο. Τώρα σε σχέση με άλλες περιπτώσεις ο Λοράν Μπλαν έχει δεχθεί προσέγγιση, έχοντας ζητήσει μεγάλο συμβόλαιο ενώ ο Μίτσελ είναι θετικός αλλά δεν του έχει γίνει κρούση. Η... βάση του Ολυμπιακού για τον επόμενο προπονητή (για αντί-Κορμπεράν) θα είναι η Ιβηρική αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάτι άλλο και βέβαια το ζητούμενο είναι να κλείσει ο επόμενος κόουτς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα