Τα «ευχαριστώ» του Σούλη σε Σπόραρ και κόσμο (vid)

Newsroom
Τα «ευχαριστώ» του Σούλη σε Σπόραρ και κόσμο (vid)

bet365

Ο Βασίλης Σούλης ευχαρίστησε τον Άντρατζ Σπόραρ, αλλά και τον κόσμο για τις ευχές τους μετά τον τραυματισμό του στην Λεωφόρο.

Πρόσωπο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν χωρίς να το θέλει ο Βασίλης Σούλης. Ο 27χρονος τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» σε σύγκρουση με τον Άντρατζ Σπόραρ τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς μετά τις εξετάσεις που έκανε πήρε εξιτήριο την Κυριακή το μεσημέρι.

Μέσω των social ο Σλοβένος είχε αναφερθεί στον τραυματισμό του αντιπάλου του, αναφέροντας: «Βασίλη Σούλη σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω όλα να είναι καλά με σένα!» με τον Σούλη να του απαντάει: «Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ελπίζω να είσαι κι εσύ καλά».

Ο 27χρονος ευχαρίστησε και τον κόσμο για την συμπαράστασή του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας μέσα από την καρδιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα