ΠΑΟΚ: Με Κοτάρσκι κόντρα σε ΟΦΗ

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ: Με Κοτάρσκι κόντρα σε ΟΦΗ

bet365

Με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με την Λαμία θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με 4-2-3-1 οι Θεσσαλονικείς με 5-4-1 οι Κρητικοί.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά ο τραυματισμός του Ντομινίκ Κοτάρσκι έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν είχε κάτι σοβαρό και ξεκινάει κανονικά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με σύστημα 4-2-3-1 ξεκινάει την ομάδα του με τον Κοτάρσκι στο τέρμα, τον Λύρατζη δεξί μπακ, τον Βιεϊρίνια αριστερό και τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη στόπερ. Αμυντικά χαφ είναι οι Κούρτιτς και Ντάντας, δεξί εξτρέμ ο Νάρεϊ, αριστερό ο Ζίβκοβιτς και πίσω από τον Ολιβέιρα ο Ντόουγκλας.

ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας από την πλευρά του σε ένα σύστημα με 3 κεντρικούς αμυντικούς και 5-4-1 κατεβάζει τον ΟΦΗ με τον Στίβενς στο τέρμα, τους Διαμαντή, Βούρο και Πασαλίδη στο κέντρο της άμυνας, τον Λάρσον δεξιά και τον Μπαλογιάννη αριστερά. Περέα και Μεγιάδο τα αμυντικά χαφ με τους Ντίκο και Ντιουσέ δεξιά και αριστερά και προωθημένο τον Γκερέρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα