Τσοκάι και Τρουγιέ: «Πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στον Παναθηναϊκό, οι αποδείξεις στο γήπεδο»

Τσοκάι και Τρουγιέ: «Πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στον Παναθηναϊκό, οι αποδείξεις στο γήπεδο»

Σωτήρης Μυκονίου
Τσοκάι και Τρουγιέ: «Πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στον Παναθηναϊκό, οι αποδείξεις στο γήπεδο»

bet365

Τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν οι Ένις Τσοκάι και Αλεσίς Τρουιγιέ, μετά τη νίκη των Πρασίνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο προσθήκες, φέρνοντας στην Ελλάδα τους Ένις Τσοκάι και Αλεσίς Τρουιγιέ.

Αμφότεροι ανακοινώθηκαν, παρακολούθησαν το παιχνίδι της νέας τους ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και στη λήξη έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, αμφότεροι δεν έκρυψαν τη χαρά τους που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ενώ σχολίασαν και τη σημερινή εμφάνιση του κλαμπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ένις Τσοκάι:

Για την απόδοση της ομάδας απόψε: «Άξιζε τη νίκη. Μου άρεσε πολύ το θέαμα που είδα»

Για την μεταγραφή: «Είμαι πολύ χαρούμενο γι' αυτή την μεταγραφή. Με είδαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και με επέλεξαν κι αυτό με χαροποίησε. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό»

Αγωνιστικό προφίλ του: «Παίζω ως κεντρικό μέσος. Η καλή μου θέση είναι αμυντικός μέσος. Τρέχω πολύ, είμαι box to box χαφ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»

Όσα είπε και ο Αλεσίς Τρουιγιέ:

Για την απόδοση της ομάδας απόψε: «Νομίζω πως απόψε ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό»

Για την μεταγραφή: «Για μένα ήταν μία γρήγορη μεταγραφή που έγινε τις τελευταίες μέρες. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον ενός τόσο ιστορικού συλλόγου, δεν δίστασα ούτε μία στιγμή»

Αγωνιστικό προφίλ του: «Μου αρέσει να παίζω στην μεσαία γραμμή και πιο μπροστά, επιτελικός χαφ. Έχω καλή κατοχή, μου αρέσει να παίζω με την μπάλα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα